Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч з представником фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні

Дата: 11.08.2023 11:02
Кількість переглядів: 201

Фото без опису9 серпня 2023 року, голова Василівської районної державної адміністрації Богдан Староконь провів робочу зустріч з представником фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Під час зустрічі було обговорено питання водопостачання на неокуповану частину Василівського району. Олександре Буі, спеціаліст програми «Вода, санітарія та гігієна» зауважив, що тисячі людей потребують щоденної допомоги у забезпечені як питною водою, так і технічною.

Допомога полягає у гуманітарних поставках такого критичного продукту як якісна вода для всіх, хто її потребує найбільше. Адже забезпечення стабільною подачею води та доступу до неї - питання номер один. Потрібно забезпечити покриття дефіциту води, які залежали від поставок з Каховського водосховища. 

Під час розмови було окреслено проблемні питання щодо забезпечення водою жителів і окупованої території Василівського району, спричинені підривом греблі Каховської ГЕС.

Наприкінці зустрічі голова подякував представництву ЮНІСЕФ за продовження систематичної допомоги у подоланні гуманітарної катастрофи внаслідок руйнування Каховської ГЕС щодо питання із забезпеченням водою мешканців нашого району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь