Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Благодійна допомога у вигляді генераторів

Дата: 28.06.2023 17:51
Кількість переглядів: 303

Фото без описуЗ історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу, але є і іноземні партнери. Це ми побачили завдяки голові громадської організації «ТЕРИТОРІЯ РЕАЛІЗАЦІЇ АВТОРСЬКИХ ПРОЕКТІВ» Інні ПЕНЧУК та німецькому благодійному фонду Синьо - Жовтий Хрест Blau-Gelbes Kreuz e.V., котрі надали громадам Василівського району ( Благовіщенській, Кам’янсько-Дніпровській, Роздольській, Малобілозерській та Великобілозерській ) благодійну допомогу у вигляду генераторів, які будуть надійними помічниками: це і світло,і тепло і завжди гаряча їжа. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток об’єднаних громад. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Від себе особисто і від імені голів громад та начальників військових адміністрацій населених пунктів Василівського району висловлюємо Вам щиру вдячність за цю безкорисну допомогу нашому району. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток і, безсумнівно, відчутна підтримка наших мешканців – зауважив голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ.

Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Віри в Бога та ЗСУ! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки  громад Василівського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь