Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

П’ять кілометрів за сорок хвилин: шлях першої родини з деокупованого села

Дата: 23.06.2023 11:26
Кількість переглядів: 268

Фото без описуРодину, яку евакуювали із села Пʼятихаток Степногірської селищної ради Василівського району відвідали голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, голова Василівської районної державної адміністрації Богдан Староконь та начальник Степногірської селищної військової адміністрації Ірина Кондратюк. Сімʼя з двома дітьми та батьками, які півтора року жили від обстрілами та окупацією, отримали необхідну першочергову допомогу для налагоджування  нового життя у безпечному місці. Дітям були  подаровані два сучасні планшети для подальшого навчання. Родина отримала гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни,  постільної білизни, забезпечена одягом та взуттям по сезону.

Також надається допомога в отриманні документів  для дитини. На даний час усі члени родини вже отримали довідку внутрішньо переміщених осіб.
 
Наразі, сім’я забезпечена всім необхідним. Дякуємо всім, хто був  причетним до цієї  допомоги та підтримки мешканців нашого району!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь