Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безкоштовні перукарські послуги мешканцям Василівського району

Дата: 15.06.2023 10:37
Кількість переглядів: 253

Фото без описуЗавдяки ініціативі голови Василівської районної державної адміністрації Богдана Староконя з жовтня  2022 року налагоджена співпраця з Запорізьким вищим професійним училищем моди та стилю. Щотижня майстри та учні –перукарі на базі центру допомоги Василівського району надають безкоштовні перукарські послуги мешканцям Василівського району. За період співпраці перукарськими послугами скористалося понад 1000 осіб.

За активну громадську позицію, небайдужість до чужої біди, допомогу та підтримку внутрішньо переміщених осіб Василівського району Подяку голови Василівської районної державної адміністрації висловлено директору державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище моди та стилю» Ліні Коротковій,  майстру виробничого навчання  Максиму Дєєву та учням курсового навчання ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди та стилю».

Мешканці Василівського району, які тимчасово проживають в м.Запоріжжя щиро вдячні за таку необхідну та своєчасну допомогу. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь