Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День міста в Енергодарі відзначають у другу неділю червня

Дата: 11.06.2023 09:15
Кількість переглядів: 248

Фото без описуДень міста в Енергодарі відзначають у другу неділю червня. Енергодар - одне з наймолодших міст, розташованих на території України. І своє свято зустрічає в дуже складних умовах, в іншій реальності з непроханими гостями та ворогами нашої свободи. 

З нагоди святкування Дня міста та за професійну роботу, ініціативу, наполегливість у вирішенні соціальних питань мешканців міста Енергодар голова Василівської районної державної адміністрації Богдан СТАРОКОНЬ відзначив подякою СЕРГІЄВУ Ліну Володимирівну - заступника начальника управління праці та соціального захисту населення Енергодарської міської ради Запорізької області. Також подякою голови Василівської районної державної адміністрації за активну волонтерську діяльність, небайдужість, невтомну працю та підтримку мешканців міста Енергодар нагороджено ВЯЛОВУ Альону Вікторівну помічника міського голови Енергодарської міської ради Запорізької області.

Впевнений, що спільними зусиллями Енергодар буде звільнено, як і весь Василівський район, в цьому нема жодних сумнівів - зазначив голова Василівської районної державної адміністрації.

З Днем міста, ЕНЕРГОДАР!

І до зустрічі під жовто-блакитним прапором!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь