Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представлення начальника Благовіщенської сільської військової адміністрації Віталія Хабла

Дата: 01.05.2023 12:20
Кількість переглядів: 294

Фото без описуГолова Василівської районної військової адміністрації Богдан Староконь офіційно представив мешканцям  громади, які наразі перебувають в Запоріжжі, начальника Благовіщенської сільської військової адміністрації Віталія Хабла. 

Богдан Юрійович підкреслив, що зараз триває процес формування та становлення Благовіщенської сільської війської адміністрації, яка одразу після деокупації громади буде вирішувати найгостріші питання сіл, що входять до її складу: 
налагоджувати мирне життя, опрацювати бюджетні, соціальні, комунальні, освітянські потреби, відновлювати роботу шкіл та дитячих садочків, забезпечувати нагальні потреби громадян тощо. 

«Роботи буде багато. Не має сумніву, що наші землі будуть звільнені. Ми всі бачимо, що і Президент України, і Уряд  максимально над цим працюють на всіх рівнях: як на державному, так і міжнародному. Збройні сили України та Сили спеціальних операцій в свою чергу наближають цей день на фронтах. Тож наша задача зараз - підтримувати одне одного та бути корисними своїй громаді»- підкреслив Богдан Староконь. 

В свою чергу Віталій Хабло зазначив: зараз передусім необхідно налагодити зворотній звʼязок з представниками громади для 
організації чіткої взаємодії з вирішення актуальних питань ( в тому числі гуманітарного характеру), створення передумов для відновлення та  забезпечення життєздатності громади.
«Ми всі віримо в Перемогу. Та маємо докласти для цього  спільних  зусиль як на фронті, так і в тилу. Наше єднання та гуртування - це також запорука нашої Перемоги»- сказав він. 

Користаючись нагодою, Богдан Староконь, Віталій Хабло та керівники освітніх закладів громади вручили школярам хромбуки від Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), надані за підтримки Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації. 

Про всі зміни, які відбуватимуться в громаді та регіоні, формування кадрового резерву на посади у військовій адміністрації, видачу гуманітарної допомоги ви зможете дізнаватися на каналі. 

Незабаром, після завершення всіх організаційних процесів, ми повідомимо адресу, за якою буде знаходитися Благовіщенська сільська військова адміністрація та контактні телефони.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь