Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Малашко відвідав прифронтове село Василівського району

Дата: 05.04.2023 16:49
Кількість переглядів: 188

Фото без описуОчільник Запорізької ОВА відвідав населений пункт, де у прифронтовій зоні проживає близько трьох тисяч осіб, та поспілкувався з представниками місцевої влади, які продовжують всебічно підтримувати своїх громадян.

Сільський староста Олег Максименко зазначив, що попри обстріли, люди повертаються. Крім цього, Приморське стало другою домівкою для 48 родин, які були змушені переїхати із сусідніх населених пунктів у зв’язку з тимчасовою окупацією. 

Одним із нагальних питань є проживання дітей на лінії вогню - зараз їх тут близько трьохсот. Місцеві органи влади спільно з фахівцями Національної поліції проводять роботу щодо евакуації малечі,  у тому числі 38 багатодітних родин.

  • Об’єднуємо зусилля, аби населення мало все необхідне: продуктові запаси, речі першої потреби, стабільне надання комунальних, соціальних та інших послуг. Зараз працюємо над відновленням інтернет-підключення, аби люди завжди були на зв'язку. І все ж наполягаємо виїхати з небезпеки. Громадяни, і тим більше родини з дітьми,  матимуть і в більш безпечних регіонах країни гуманітарне забезпечення та підтримку від держави, але діти виховуватимуться безперечно у більш безпечних умовах для життя, здоров'я та навчання, - зазначив Юрій Малашко.

 

Департамент культури та інформаційної політики ЗОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь