Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Малашко поспілкувався з кандидатами до добровольчих бригад

Дата: 03.03.2023 10:48
Кількість переглядів: 202

На початку лютого по всій Україні стартувала кампанія набору добровольців до штурмових бригад “Гвардія Наступу”. Керівник ЗОВА Юрій Малашко завітав до одного з центрів прийому заяв та поспілкувався з кандидатами на вступ.

В межах ініціативи Міністерства внутрішніх справ проводиться набір до 8 добровольчих бригад “Гвардії Наступу”, які належать до Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. 

Кожен повнолітній, який бажає долучитися до батальйону може звернутися до найближчого центру прийому документів, отримати детальну інформацію про ідеї та цілі кожної з бригади й обрати відповідно до вподобань та ідей. 

Під час візиту Юрій Малашко поспілкувався з добровольцями, які отримували консультації та подавали документи.  Вмотивований житель області принагідно поділився своєю історією

  • Я живу в Таврійському, працюю агрономом. В нас з перших днів війни розбили тракторну бригаду, побили техніку, обладнання, склади. Ми працювали на техніці, що залишилась. З іншого району перевозимо техніку, працюємо, засіяли всі поля, вносимо добрива та працюємо під обстрілами. Ми постійно бачимо війну, тому я вирішив не тікати, а йти захищати свою землю, свою роботу, свій дім, який теж постраждав від обстрілів. Така в мене мотивація, - розповів доброволець.

Керівник ЗОВА подякував чоловіку за рішучість та бажання захищати батьківщину. Саме завдяки таким вмотивованим добровольцям Україна впевнено крокує до перемоги.

У Запорізькій області працюють 2 ЦНАПи, у яких представники НГУ, ДПСУ та НПУ можуть відповісти на запитання та допомогти визначитись з підрозділом:

  • Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27;

  • Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.

Після подачі заяви кандидати проходять спеціальне фізичне та психологічне тестування. У разі відповідності всім вимогам кандидата успішно приймають до лав обраної бригади, де його чекає спеціальне навчання та злагодження з новими побратимами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь