Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продуктові набори для прифронтових населених пунктів

Дата: 21.02.2023 14:47
Кількість переглядів: 225

Фото без опису18 лютого 2023 року жителі прифронтових населених пунктів Василівського району отримали продуктові набори, надані за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Янголи Спасіння»». 

Мешканці прифронтових населених пунктів нашого району: смт. Степногірськ, с. Кам’янське, Плавні, с. Приморське отримали продукти харчування, надані за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН (WorldFoodProgramme) та БО «БФ «Янголи Спасіння»». Це крупи, консерви, олія, мука та багато чого іншого.
Така допомога призначена для цивільного населення на одну людину на місяць, яке перебуває у скрутному матеріальному становищі та постраждало від війни.

Разом із передачею продовольчих наборів, прифронтові населені пункти отримали гігієнічні набори, ковдри, матраци, будівельні набори для ремонту, памперси для дорослих, одяг. Дві амбулаторії отримають необхідні ліки.

Результатом робочої зустрічі голови Василівськоі райдержадміністрації Богдана Староконь із представником з гуманітарних справ Управління ООН Шахло Рахімовою є те, що гуманітарна допомога була доставлена в населені пункти в стислі терміни.

Висловлюємо Вам свою вдячність за те, що допомагаєте важкодоступним регіонам, територіям, які перебувають під постійними обстрілами та мають зруйновану інфраструктуру. Люди дуже чекають на цю допомогу, адже в багатьох регіонах вона є вкрай важливою та життєво необхідною у зв’язку із критичною ситуацією в гуманітарній сфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь