Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робота гуманітарних місій

Дата: 26.01.2023 12:13
Кількість переглядів: 188

Фото без описуСьогодні, в час війни, надзвичайна є потреба в роботі гуманітарних місій. В останній час на території Василівського  району у зоні бойових дій активно працює гуманітарна фундація лікарів FUNDACJA HUMANOSH imienia Sławy i Izka Wołosiańskich. Робота місії відбувається в тісній взаємодії з органами місцевого самоврядування. 

Лише за декілька тижнів представниками фундації було оглянуто більше 230 хворих та надано медичну допомогу  і  консультацію професійних лікарів.

У роботі місії взяли участь:  Sonam Skopiec – лікарка з Тибету, Paweł Kukiz-Szczuciński - дитячий педіатр, Wojciech Adalberto Grzesiak - лікар швидкої. 

Мешканці Степногірської громади, які проживають на прифронтових територіях району, мали змогу отримати медичні послуги, а саме – ЕКГ, УЗД, консультації психолога, кардіолога.

Представниками фундації лікарів було оглянуто понад 230 осіб у смт. Степногірськ, с. Приморське та Відкритому центрі допомоги Василівського району «Ми разом».

Світ об’єднався навколо України задля Перемоги. Дякуємо FUNDACJA HUMANOSH imienia Sławy i Izka Wołosiańskich та всім причетним до роботи місії, в тому числі – керівнику ГО «Центр Міського Сервісу» Миколі Піддубному. Вдячні Вам за те, що не залишаєте мешканців Василівського району один на один із бідою та допомагаєте оперативно вирішувати нагальні проблеми громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь