Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ялинки Незламності: як Запорізька область святкує Новий Рік в умовах війни

Дата: 29.12.2022 13:50
Кількість переглядів: 148

У зв'язку з безпосередньою близькістю ведення бойових дій традиційні масові урочистості скасовано, однак спільними зусиллями обласної влади та відповідального бізнесу святкову атмосферу все ж таки вдалося створити. Так, для мешканців регіону прямісінько з Данії доставлено близько 100 ялинок.

Напередодні новорічних свят обласна влада ініціювала проєкт “Ялинки Незламності”. Завдяки підтримці бізнесу Запорізька область отримала ялини, які будуть встановлені у “Пунктах Незламності”. Крім цього, новорічні красуні прикрасять 5 районних хабів, які розміщуються в обласному центрі, та громади на вільній українській території.

  • Напередодні новорічних та різдвяних свят очільник ЗОВА Олександр Старух запропонував створити святковий настрій попри бойові дії та встановити ялинки в "Пунктах Незламності" та у кожному дворі. Наша мета - дати зрозуміти, що попри агресію з боку росії та війну, яку окупанти проти нас ведуть, перемога буде за нами. Ніхто не забере наше свято та нашу волю, - розповів Геннадій Тімченко.

Ялинки для “Пунктів Незламності” вручив бренд «WOW Ялинка». Стартап вже 3 роки допомагає створювали святкову атмосферу, для тих, хто потребував цього найбільше. Тепер вони вирішили підтримати й Запорізьку область, яка з перших днів війни дає гідну відсіч окупантам. Засновник та керівник компанії - Віталій Матвєєв зазначив, що попри великі складнощі, з якими зіштовхнулися громади регіону, люди мають святкувати та вірити в перемогу України. Він наголосив, що в сучасних реаліях важливо зробити “Пункти Незламності” місцем радості та єднання, тому охоче підтримав таку ініціативу.

  • Хочу подякувати нашому відповідальному бізнесу, який працює та підтримує наш регіон й надає нашим землякам можливість єднатися та радіти Новому Року. Він обов’язково принесе нам перемогу, - наголосила Зінаїда Бойко.

 

 

Департамент культури та інформаційної політики ЗОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь