Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проблемні питання Василівського району вирішуються попри дії окупантів

Дата: 19.08.2022 12:45
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

Під головуванням начальника ЗОВА Олександра Старуха відбулась нарада з керівниками громад Василівського району. Було розглянуто ряд нагальних питань життєдіяльності території. Попри завади з боку окупантів вже напрацьовані алгоритми початку навчального року для дітлахів Василівського району в воєнних умовах. Очільник Василівської РВА Богдан Староконь наголосив, що є пропозиції щодо формату та основних засад освітнього процесу, аби він був безпечним як для учнів, так і для вчителів. 

  • Закликаю докласти максимум зусиль, щоб розпочати навчання відповідно до навчального плану. Вчителі, батьки та діти мають розуміти, що українська школа є українська школа. Вона буде функціонувати на території Василівського району, а також для дітей, які знаходяться на підконтрольній території, - закликав очільників територіальних громад Богдан Староконь.

Напруга в районі зростає через дії окупантів на території атомної станції. Ворог щосили намагається дестабілізувати ситуацію та інформаційний простір навколо. Тому першочерговим є інформування населення щодо будь-яких змін на ЗАЕС. Варто користуватися достовірною інформацією з офіційних джерел державних органів України. Крім цього, Олександр Старух зауважив, що громада має бути не просто територією, а сукупністю людей, яка буде тримати стабільний контакт, гуртуватися та допомагати один одному у випадку виникнення надзвичайної ситуації.

  • Мушу наголосити, що ситуація дійсно напружена. Тому закликаю дослухатися лише до повідомлень з офіційних джерел. Ми розуміємо, що маємо справу з ядерними терористами. Запевняю, що обласна влада, працівники ДСНС та інші фахівці відпрацьовують всі варіанти розвитку подій та готуються до ліквідації будь-яких наслідків. Наразі ситуація контрольована, не треба піддаватися на провокації рашистів. Необхідно зважено і послідовно виконувати кожен свою роботу, забезпечувати життєдіяльність району та вирішувати нагальні проблеми населення. У нас оновлено плани евакуації для воєнних умов. На всеукраїнській комісії ТЕБ НС надано відпрацьований алгоритм дій, - зазначив керівник ОВА.

 

Департамент культури та інформаційної політики ЗОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь