Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про проведення професійної атестації управителів БКБ у період дії правового режиму воєнного стану

Дата: 14.07.2022 09:15
Кількість переглядів: 246

Фото без описуЗ 01 січня 2019 року в Україні було впроваджено законодавчу норму з обов'язкової професійної атестації управителів багатоквартирних будинків.

Зокрема, відповідно до частини 5 статті 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» кожен управитель - юридична особа зобов'язаний мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)", а управитель - фізична-особа підприємець зобов'язаний самостійно пройти професійну атестацію або мати у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії "менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)".

Дозвольте поінформувати вас, що акредитований орган з сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» в умовах правового режиму воєнного стану не призупинив свою діяльність та активно проводить професійну атестацію за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

На сьогодні в органі з сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» (далі - ОСП) пройшли професійну атестацію понад 600 фахівців, серед яких учасники Асоціації управителів житла, Асоціації менеджерів та управителів житловою нерухомістю, Асоціації управителів Прикарпаття, низки Асоціацій ОСББ, керівники та фахівці керуючих компаній різних форм власності, голови правлінь ОСББ та ЖБК з усіх регіонів України.

Слід зазначити, що протягом дії правового режиму воєнного стану в ОСП пройшли первинну та повторну сертифікацію за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» 72 фахівці.

Зважаючи на складні умови, в яких сьогодні доводиться працювати управителям багатоквартирних будинків, фахівці сфери управління житловим фондом в умовах дії правового режиму воєнного стану мають можливість пройти процедуру професійної атестації за спеціальною ціною зі знижкою 20%.

Варто зауважити, що програму навчання при підготовці до пава атестації сьогодні дещо адаптовано та враховано особливості роботи управителів багатоквартирних будинків в умовах воєнного стану.

 

За матреіалами ІММ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь