Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація про ситуацію в районі станом на 12 березня 2022 року

Дата: 12.03.2022 12:51
Кількість переглядів: 620

Шановні мешканці Василівського району, ситуація в районі залишається вкрай складною і напруженою. Майже всі населені пункти знаходяться під військами РФ, на даний час вільні тільки м. Днепрорудне, с. Балки, сел. Степногірськ, с. Приморське, територія Благовіщенської громади. Але навіть в таких умовах місцеві ради, працівники електро-тепломереж, водо- газопостачання, під обстрілами ризикуючи життям, відновлюють комунікації, намагаються налагодити нормальне життєзабезпечення громад. Велика їм за це шана і подяка.

На територію району періодично потрапляє гуманітарна допомога, за що, теж велика подяка, тим, хто опікується цим питанням. Наразі, найбільш потерпають від бойових дій "віддалені" села Василівської та Степногірської ОТГ - Кам'янське, Широке, Долинка, П'ятихатки, Жереб'янки, Степове, Малі Щербаки. В цих населених пунктах відсутні електроенергія та вода, вони відрізані від постачання продуктів харчування, медикаментів, в них відсутня медична допомога.

Біля населених пунктів постійно точаться обстріли. Але люди тримаються і вірять в нашу перемогу. Складно усім, але треба мужньо пережити те, що випало на нашу долю, ми вистоїмо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь