Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Область працює у звичному режимі

Дата: 17.02.2022 13:36
Кількість переглядів: 402

Фото без описуСьогодні голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух, провів брифінг,  на якому розповів про заходи, що пройшли в області з нагоди святкування Дня Єдності у Запорізькій області та про загальну ситуацію в країні на даний момент.

- Дякую всім, хто взяв участь і започаткував нову традицію у нашому регіоні і у всій країні. Об’єднання навколо державних символів, об’єднання нас всіх, громадян України, навколо спільних інтересів  продемонстрували, що українці єдині. Я думаю, що це головне, - зазначив Олександр Старух.

Святкування Дня Єдності триває і сьогодні. Мешканці Запорізької області матимуть можливість зустріти Потяг Єдності, що вчора вирушив з Рахова та прямує у Донецьку область до Маріуполя. Зупинка потяга у Запоріжжі буде тривати лише 3 хвилини.

Крім цього Олександр Старух розповів,  що ситуація у регіоні стабільна, а українські військові контролюють ситуацію на кордонах. 

Всі органи державної влади продовжують працювати у звичайному режимі, а силові органи проводять планові навчання. Також на всіх територіях вже сформовані  нові бригади територіальної оборони, облаштовуються пункти постійного перебування, на яких зможуть безпосередньо розміщуватись бригади та батальйони. Там же будуть проводити і навчання. Такі навчання потрібні усім громадянам, щоб знати алгоритми дій під час різних надзвичайних ситуацій. 


Департамент культури та інформаційної політики


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь