Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво Василівської райдержадміністрації звертається до жителів Василівського району із закликом не панікувати

Дата: 15.02.2022 14:47
Кількість переглядів: 788

Фото без описуНа Сході України з 2014 року триває війна, але останнім часом на кордонах нашої держави спостерігається ускладнення військової обстановки. Російська влада свідомо нагнітає безпекову ситуацію, показово накопичуючи війська і техніку, проводячи сухопутні й морські маневри поблизу кордонів нашої держави. За допомогою таких дій вона погрожує Україні та Європі, висуваючи ультиматуми й вимагаючи так званих «гарантій безпеки» для себе, при цьому абсолютно нехтуючи такими ж правами інших держав.

Керівництво Василівської райдержадміністрації звертається до жителів Василівського району із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки та не підігрувати агресору. Наш спокій допомагає силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців.

Продовжуйте працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість Збройних сил захищати Україну так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно.

З нагоди відзначення Дня єдності запрошуємо всіх бажаючих 16 лютого о 10:00 приєднатися до урочистої церемонії підняття Державного Прапора України на площі міста Василівка біля будівлі Василівської районної державної адміністрації.

Ми разом!!! Україна єдина!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь