Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Запорізькій області розпочалися контрдиверсійні навчання

Дата: 15.02.2022 12:45
Кількість переглядів: 272

Фото без описуВідсьогодні і до початку березня територіальні підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Управління Служби безпеки України в Запорізькій області, із залученням органів місцевого самоврядування, розгорнули багатоетапні контрдиверсійні навчання на території регіону.

Запорізька поліція звертається до гостей та жителів міста з проханням із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.

Тренування проходитимуть у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Закликаємо громадян зберігати спокій, з розумінням поставитися до певних незручностей та дотримуватися правил особистої безпеки.

У разі якщо ви помітили підозрілі предмети, залишені без нагляду або осіб, які проявляють підвищений інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління одразу повідомляйте на спецлінію «102».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь