Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Запорізькій області тривають штабні тренування

Дата: 11.02.2022 14:16
Кількість переглядів: 321

Фото без описуCьогодні в облдержадміністрації відбулись штабні тренування регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови обласної державної адміністрації Геннадія Тимченко. Участь у штабному тренуванні взяв голова Василівської райдержадміністрації Андрій Холоша спільно зі своїм заступником Богданом Староконем. 

Учасники навчань відпрацювали дії в умовах загрози виникнення надзвичайних ситуацій та можливого ускладнення воєнно-політичної обстановки, координацію дій органів управління, спеціалізованих служб та сил цивільного захисту Запорізької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Під час тренувань їх учасники розглянули готовність до дій в умовах особливого періоду системи оповіщення та спеціалізованих служб: охорони публічного (громадського) порядку, медичної, енергетичної, торгівлі і харчування, транспортного забезпечення.    

Керівники та представники районних державних адміністрацій доповіли про готовність територій та означили питання, які потребують негайного вирішення. Найбільш проблемним назвали недостатню ступінь готовності укриттів.

-  Ми  проводимо штабне тренування для відпрацювання навичок координації дій  органів управління та сил  цивільного захисту в умовах особливого періоду. Область має бути максимально готовою до реагування на можливі надзвичайні ситуації, - зазначив Андрій Булавінов.

Підбиваючи підсумки штабного тренування, заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Тімченко наголосив на їх важливості та зазначив, що цивільний захист – це функція держави, спрямована на захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій шляхом запобігання таким ситуаціям, ліквідації їх наслідків і надання допомоги постраждалим у мирний час та в особливий період. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь