Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка медицини Михайлівської громади

Дата: 04.02.2022 16:30
Кількість переглядів: 398

04 лютого 2022 року народний депутат України Павло Мельник спільно з заступником голови Василівської райдержадміністрації Олексієм Тимків та селищним головою Володимиром Рикуном відвідав Михайлівську лікарню.

Знаючи актуальні проблеми громади, Павло Мельник у 2021 році спрямовав кошти на підтримку медичної галузі Михайлівської територіальної громади. Завдяки народному депутату було придбано обладнання для лікарні, а саме кріоциліндри, сучасний потужний генератор, дефібрилятор з функцією синхронізації та медичний відсмоктувач німецького виробництва.

Окрім цього, Павло Вікторович завітав до смт. Пришиб, де зустрівся зі старостою Пришибського старостинського округу Олександром Лактіоновим та головою наглядової ради ПРАТ "Михайлівський райагропостач" Галиною Шаламовою.

Керівництво громади, громадскість, представники соціально активного бізнесу  разом з народним депутатом України обговорили основні перспективи та напрями розвитку території, наголосивши на підготовці якісних проєктів та важливості додаткового фінансування.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь