Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 04.02.2022 15:45
Кількість переглядів: 466

Голова райдержадміністрації Андрій ХОЛОША та головний архітектор району Євген КІРПІЧЕНКО відвідали засідання постійної комісії Василівської міської ради з питань власності, підприємництва, регуляторної політики, житлово-комунального господарства та благоустрою. Засідання вів заступник міського голови Олександр БОНДАРЕНКО за участю депутатів та інших посадових осіб міської ради.

На засіданні обговорено результати обстеження об’єктів міської ради, де замовником виступає Управління капітального будівництва обласної державної адміністрації. Про обстеження незавершеного будівництва «Нове будівництво амбулаторії монопрактики за адресою: с. Широке, вул. Миру буд. 38в, Василівського району, Запорізької області» та «Нове будівництво амбулаторії монопрактики за адресою: с. Кам’янське, вул. Таврійська, 4, Василівського району, Запорізької області» доповідав головний архітектор міста Олександр КОНОВАЛОВ. Вказано, що кожен об’єкт має недоліки, які не дозволяють вважати будівництво закінченим та роблять не можливим введення в експлуатацію цих будівель. Так, сума коштів, не освоєних згідно проєктної документації будівництва Широківської амбулаторії складає близько 1,5 млн. грн. Запропоновано, що замовник Управління капітального будівництва обласної державної адміністрації має виконати всі роботи, передбачені проєктами та укомплектувати будівлі необхідним обладнанням для медичної діяльності.

Обговорено питання прийняття у комунальну власність зазначених об’єктів незавершеного будівництва. Вирішено відтермінувати прийняття об’єктів до повного завершення будівництва відповідно до проєктів та введення їх в експлуатацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь