Василівська районна державна адміністрація
Запорізька область, Василівський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні у Василівській лікарні відбулися перші діагностичні обстеження жінок Василівської громади на цифровій мамографічній системі

Дата: 04.02.2022 14:40
Кількість переглядів: 836

Мамографія – це безболісне ефективне дослідження молочних залоз за допомогою рентгенівського апарату – мамографу. Цей спосіб дозволяє виявити злоякісні та доброякісні утворення, а також аномальний розвиток тканини в молочних залозах на початкових стадіях. 

Сьогодні, 04 лютого, в Всесвітній день боротьби проти раку, народним депутатом України Юлією Яцик було урочисто відкрито систему цифрової мамографії, яка придбана за її ініціативи до КНП "Василівська БЛІЛ" ВМР.  Саме сьогодні у Василівській лікарні відбулися перші діагностичні обстеження жінок Василівської громади на цифровій мамографічній системі.

Відтепер у Василівській лікарні обстеження проводитимуться 2 рази на тиждень: вівторок та четвер з 10:00 до 12:00 за направленням гінеколога та сімейного лікаря відповідно до норм НЦЗУ. Громадянам віком 40+ обстеження будуть проводитись БЕЗКОШТОВНО.

Аналогічне обладнання придбано і до КНП "Дніпрорудненської багатопрофільної міської лікарні" та до КНП "Спеціалізована медико-санітарна частина" ЕМР ВР ЗО. Наразі чекаємо завершення документальних погоджень на початок роботи даного апарата та лікарні відкриють свої двері для охочих пройти дане обстеження.

Бережіть своє здоров’я та піклуйтесь про себе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь